Inschrijving

InscriptionMet een sportgerichte ideologie als fundamenteel aanvullend instrument voor onderwijs, de strijd tegen ledigheid, gezondheidsbevordering en sociale integratie. Leraren van de Academie zijn gespecialiseerd in kwalitatieve training en gepersonaliseerde follow-up van kinderen van vroege leeftijd. Veel kinderen hebben gereisd door onze verschillende psychomotorische workshops voordat ze zich bij een voetbalclub aansluiten. Deze kleine voetballers hebben een zekere technische achtergrond en zullen ongetwijfeld een voordeel hebben op andere kinderen van hun leeftijd. Wij garanderen ook training voor kinderen die van voetbal houden, maar niet in de club willen spelen. Jaarlijkse inschrijving is

45 €

(administratiekosten en verzekering)

,

270€

van de jaarlijkse vergoeding . Het wordt verplicht betaald ten tijde van de indiening van de administratieve elementen die nodig zijn voor de inschrijving van de leerling.

U5 tot U16: ElkeWoensdag 13:45 tot 17h uur en zondag 8uur45 tot 12uur Kunstgrasveld Pollare ,Pollarebaan 26-32 9400 Pollare (Ninove) Het hele jaarlijkse abonnement moet vóór eind december worden betaald. Elk jaar begonnen (vanaf de eerste sessie) is verschuldigd. Spelers die hun inschrijving voor het einde van het seizoen niet hebben geregeld, worden niet toegelaten het volgende seizoen. Met uitzondering van een behoorlijk gerechtvaardigd belangrijk medisch probleem, wordt geen reden geaccepteerd om de niet-betaling van een abonnement gedurende het seizoen te rechtvaardigen.

Maak een overschrijving naar de rekening

ESOA NINOVE bankrekeningnummer BE54068938103797

Om uw inschrijving te voltooien, gelieve de volgende bijkomende informatif te invullen

ESOA NINOVE + Kindernaam